Mijn missie centraal op mijn website

Ik focus me op de rol van communicatie maar allereerst moet ik zelf mooie foto's hebben voor mijn website.

 

Als diëtist vind ik het belangrijk dat mensen prettige ervaringen krijgen wanneer ze merken dat aanpassingen in hun voedingspatroon fysiek en mentaal heel veel oplevert. Daarom help ik andere diëtisten om deze missie op een laagdrempelige manier uit te dragen. 

 

Dit vertelde Alyanne in het voorgesprek. Zo gingen we samen op zoek naar de sfeer die ze zocht tijdens de fotoshoot voor haar personal branding. We bespraken haar missie en op deze manier kreeg ik een goed beeld van de te maken fotoshoot.

Alyanne kreeg van de visagist make-up en haarstyling en toen was ze er klaar voor. Samen hadden we lunchcafé Feel Good in Groningen uitgezocht om daar de foto's te maken.

 

"Van tevoren kreeg ik van Tilly kledingadvies en hebben we de visagie geregeld. Het voelde heel officieel, maar ik genoot er stiekem erg van. Visagie maakt dat je net wat frisser oogt op de foto's. Ik vond het fijn dat de visagist begreep dat ik een naturel look wilde, omdat ik normaal gesproken ook niet veel make-up draag. Dit is heel erg geslaagd

 

 

 

 

"Tilly zorgde tijdens het voorgesprek dat ik mij niet alleen op m'n gemak voelde, maar dat ik het zelfs leuk begon te vinden. Ik keek heel erg op tegen een fotoshoot. Je kent het wel: altijd de ogen dicht op foto's, net de andere kant op kijken en toch denken dat je er anders uitziet dan op de foto blijkt. Tilly zorgde door de verkennende telefoongesprekken dat mijn verhaal en missie met mijn onderneming centraal gingen staan. Hierdoor kon ik mijn focus verleggen."

 

Alyanne

"Van tevoren kreeg ik van Tilly kledingadvies en hebben we de visagie geregeld. Het voelde heel officieel, maar ik genoot er stiekem erg van. Ik vond het fijn dat de visagist begreep dat ik een naturel look wilde, omdat ik normaal gesproken ook niet veel make-up draag."

Visagie en haarstyling - Het beauty Instituut

Lunchcafe - Feel Good

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.