Nieuwe foto's voor mijn website

Nieuwe foto's voor mijn website | ZIJ IN BEELD

Wil jij mij fotograferen?

 

"Ik ben mijn website aan het vernieuwen omdat ik met mijn onderneming een andere koers ben ingeslagen. Daarom moet ik mijn website goed onder handen nemen. Aangezien de foto's die ik nog had niet meer passen bij wie ik nu ben, wil ik graag nieuwe foto's. Voor mijn website dus, maar ook voor mijn socials. Wil jij mij fotograferen?"

 

Sterk en ambitieus

Wauw!! Ik werd helemaal blij van dit berichtje en heb direct contact met Nienke gezocht nadat ik eerst haar website even had bekeken. In ons gesprekje vroeg ik allereerst hoe zij zichzelf ziet en wat ze wil uitstralen op haar website. Op deze manier kreeg ik meteen een goed beeld van Nienke en haar bedrijf. Nienke is een sterke vrouw maar zeker ook een warm en toegankelijk. Dat moest dan ook echt terug te zien zijn in de foto's. Tegelijk wilde ze ook dat de mensen die haar kennen, haar ook echt herkennen in de foto's. Dus de locatie, de setting en de stijl moest wel passend zijn.

 

Op zoek naar een locatie

Zo ging ik op zoek naar een locatie voor de bedrijfsfotoshoot voor haar personal branding. Na een fietstochtje langs verschillende locaties in de stad Groningen kwam ik uit bij Bakkerij Blanche. Nadat ik gesproken had met de manager en ik had uitgelegd wat de bedoeling was konden we hier terecht. Een terugkoppeling met Nienke leverde enthousiaste reactie op. We bespraken haar kledingkeus, het bezoek aan de visagist en de materialen die ze mee zou nemen als ondersteuning voor het maken van de foto's.

 

De bedrijfsfotoshoot

Op de dag van de fotoshoot ontmoeten we elkaar in de lunchroom van Bakkerij Blanche. Nienke zag er prachtig uit. Lida, haar-stylist en visagist, heeft prachtig werk gedaan met een lichte dag make-up en haar haren waren geföhnd. Daarna moest ze vooral weer met haar handen het lekker warrig maken. Precies zoals Nienke is. Na een kopje koffie en praatje gingen we aan de slag. Waarbij we gebruik hebben gemaakt van de hele ruimte in de lunchroom.

 

Nienke aan het werk

Ze is gedreven, ambitieus en creatief. Dit is precies wat ze wilde laten zien  als grafisch ontwerper en communicatie adviseur.

 

"Als ik kijk naar het resultaat is het geweldig goed gelukt!! Ik heb een diversiteit aan foto's om te gebruiken voor mijn Socials en ze stralen dat uit wat ik voor ogen had. Naast het eindresultaat vindt ik het ook hele fijn dat Tilly zo meedacht in wat we zouden kunnen doen. Ze heeft de perfecte locatie gevonden die echt heel goed bij mij paste". 

 

Personal Branding - Fotografie - Zij in beeld
Personal Branding - Fotograaf - Zij in Beeld
 Ambitieus - fotografie - zij in beeld
personal branding - Zij in Beeld
zichtbaar in beeld - zij in beeld
 Nieuwe foto's voor de website | ZIJ IN BEELD

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.