Een Match - Personal Branding foto's

Van gedachten willen wisselen over mijn personal Branding

 

Momenteel ben ik bezig met mijn website en daar horen natuurlijk foto's bij :) Na wat zoekwerk, kwam ik op jouw site uit en dat matcht heel erg bij mijn persoonlijkheid en de sfeer die ik graag terug zou willen zien in de foto's.

 

een Match

In ons telefoongesprek vertelde Bianca dat zij een fotograaf zoekt die haar persoonlijkheid weet te vinden zodat ze ook echt op de foto komt zoals zij wil. Bianca wilde echte foto's een geen gepolijste posities die niet bij haar zouden passen. Haar website zou een 'cleane' uitstraling krijgen maar dat betekende niet dat haar klanten een gestylde Bianca zouden zien. Bianca houdt van de natuur en dat mocht ook zeker te zien zijn. Als intergrator helpt ze bedrijven als second hand. Op de achtergrond maar wel zichtbaar voor het bedrijf.

 

De voorbereidingen

Met in mijn achterhoofd dat Bianca van de natuur houdt maar ook middenin het bruisende bedrijfsleven staat ging ik op zoek naar een locatie voor de Personal Branding Fotoshoot. Het mocht een plek zijn met natuur en gebouwen op de achtergrond. Er mocht ook wel een duidelijke horizon te zien zijn of ook iets van een kruispunt. 

 

Bedrijfsfotoshoot

Nadat we het over de locatie eens waren hadden we een datum geprikt voor de bedrijfsfotoshoot. We ontmoeten elkaar s'morgens vroeg en het geluk wilde dat het juist deze ochtend prachtig wit was in de natuur. Het juiste beeld voor de foto op de homepage van haar website. Dit hadden we natuurlijk niet kunnen arrangeren en het was dan ook een extra cadeau en het zou nog beter bijdragen aan de uitstraling die Bianca in gedachten had. Nadat we het eerste deel van de foto's hadden gemaakt vertrokken we naar My Office waar we de binnen sessie zouden doen. HIer zag ik weer nieuwe kansen die zouden bijdragen aan de persoonlijke sfeer die Bianca zocht.

 

Bianca aan het werk

Open - spontaan - recht door zee - hartelijk - humoristisch en authentiek. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.